DAFOTO SRL

DESPRE NOI

DAFOTO S.R.L. reprezinta firma NORITSU în România. Compania a fost înfiintata în 1993 si are ca obiect de activitate principal importul si distributia de echipamente de prelucrare si procesare automata a peliculelor si hartiei fotografice, cunoscute si sub denumirea de minilaboratoare automate sau minilaburi, fiind sub contract de reprezentanta cu firma Noritsu DITMS GmbH.

Service–ul este asigurat în perioada de garantie si postgarantie de o echipa de tehnicieni specializati în electronica, electrotehnica, optica, mecanica fina, programare software specific si chimie. DAFOTO detine, în paralel, distributia pentru consumabile, chimicale foto, accesorii si piese de schimb pentru minilaboratoare, adresandu-se tuturor utilizatorilor, la nivel national.

Cu o experienta de peste 60 de ani, NORITSU, este pionierul minilaboratoarelor foto, specializându-se si supraspecializându-se, în decursul anilor, numai în conceptia, munca de cercetare si productia echipamentelor foto. Spre deosebire de competitorii sai, producatori de chimicale si hârtie foto – interesati în crearea echipamentelor functionale numai cu produsele proprii, NORITSU si-a creat o pozitie de top având atu-ul oferirii laboratorelor compatibile cu orice tip de consumabile, lasând clientilor sai optiunea alegerii sau schimbarii tipului de consumabil.

Concentrând si fortele altor firme de top, NORITSU lanseaza un concept unic de printare digitala, îmbinând cu precizie inteligenta artificiala, optica si mecanica fina si asigurându-si succesul în peste 180 de tari. Transformând numele în renume în privinta fiabilitatii, NORITSU reprezinta, pentru cunoscatori, garantia calitatii în productia si vânzarea de minilaboratoare fotografice automate.